Mindet om min første, rigtige, store separatudstilling var i Kunsthallen i København, det var i 1997 og her blev telefonbøgernes forsider afsløret sammen med 17 andre af mine malerier.

Det første store salg var tilbage i 1989 og er fuldstændig uudsletteligt og vil nok være, en af de ting, jeg vil tænke tilbage på, når jeg skal fra denne verden og ind i den næste. Salget var til Pia Holten Rekruttering, hun ville så gerne have mig ind i et job, men jeg blev ved med at sige at jeg skulle male. Til sidst overgav hun sig og accepterede - og så købte hun 5 malerier i stedet for, hvilket jo glædede mit hjerte utrolig meget.

For 4. år i træk deltog jeg i marts 2003 på verdens største kunstudstilling ArtExpo i New York, som bl.a. resulterede i, at jeg nu er repræsenteret i Galleri Excel, Uptown, New York sammen med andre gallerier rundt om i USA. Jeg udstillede der for første gang i år 2000 både i New York og i San Francisco.

Men den største glæde var, da jeg i maj 2003, blev inviteret som eneste kunstner fra Skandinavien sammen med andre kendte kunstnere fra hele verdenen, til at udstille på Paul Gauguins Museum, Tahiti i anledning af Paul Gauguins 100 års dødsdag d. 8. maj 2003.

Desuden har AUDI's magasin "Auditorium" skrevet en 3-siders artikel om mig, da en af mine skulpturer blev valgt som AUDI Masters præmie 2003.

   Udstillinger i Danmark                 Udstillinger i udlandet